The Last of Us Part II promite un gameplay mult mai realist, cu comenzi şi mişcări complet noi

Autor: Cosmin Aionita | 21.05.2020
The Last of Us Part II promite un gameplay mult mai realist, cu comenzi şi mişcări complet noi

Sony Interactive Entertainment şi studioul Naughty Dog continuă noua serie de materiale video dedicate foarte aşteptatului The Last of Us Part II. Fiecare astfel de clip urmează să trateze câte un subiect legat de noua creaţie a celor de la Naughty Dog, episodul de azi oprindu-se la noutăţile de gameplay pe care acest joc le va aduce: un buton de jump dedicat, posibilitatea de a eschiva atacurile inamicilor, abilitatea lui Ellie de a se târî pe pământ, la firul ierbii, şi multe altele.

Întreaga serie va fi formată din patru astfel de episoade, clipuri noi urmând să fie lansate în fiecare săptămână. Aşadar, pe 27 mai se va continua cu episodul “Inside the Details”, urmând ca seria să fie încheiată pe 3 iunie, cu episodul “Inside the World”. Precedentul episod, “Inside the Story”, poate fi urmărit aici.

Programat iniţial pentru sfârşitul lunii mai, The Last of Us Part II a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, studioul producător Naughty Dog adoptând modelul lucrului de acasă pentru a putea finaliza jocul. Mai mult, recent şi-au făcut apariţia numeroase leak-uri legate de povestea din The Last of Us Part II, Naughty Dog rugându-şi comunitatea de fani să nu strice plăcerea celor care aşteaptă jocul, asigurâdu-i că experienţa finală va justifica pe deplin lunga perioade de aşteptare.

În The Last of Us Part II, actorii Troy Baker şi Ashley Johnson îşi vor relua rolurile lui Joel şi Ellie, pentru a continua povestea din primul joc al seriei. De această dată Ellie va fi personajul principal al jocului, eroina urmând să fie un pic mai în vârstă (19 ani) în The Last of Us Part II. Vom avea parte de o experienţă 100% single player, producătorii numind campania din The Last of Us Part II drept cea mai lungă din întreaga istorie a studioului Naughty Dog.

The Last of Part II a fost finalizat şi va fi lansat la data promisă: 19 iunie 2020, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News