The Lord of the Rings: Gollum a fost amânat

Autor: Cosmin Aionita | 28.01.2021
The Lord of the Rings: Gollum a fost amânat
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon și studioul Daedalic Entertainment au anunțat semnarea unui parteneriat pentru a co-publica și distribui viitorul joc The Lord of the Rings: Gollum. Din păcate, odată cu acest anunț, a sosit și vestea mai puțin plăcută: The Lord of the Rings: Gollum a fost amânat, urmând să fie lansat abia în cursul anului viitor.

Rezultat din colaborarea dintre studioul Daedalic Entertainment (seriile Deponia și The Whispered World) și Middle-earth Enterprises, The Lord of the Rings: Gollum a fost gândit inițial pentru consolele de noua generație, însă va fi publicat atât pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S, cât și pentru mai vechile PlayStation 4 și Xbox One, dar și pentru Nintendo Switch și PC.

O viziune originală asupra universului lui J.R.R Tolkien

Noul joc va rămâne fidel poveștii autorului J.R.R Tolkien, dar va prezenta viziunea proprie a celor de la Daedalic Entertainment asupra universului The Lord of The Rings și asupra personajului central, abordarea oarecum originală fiind evidentă și din primul teaser al jocului, pe care îl puteți viziona mai jos.

The Lord of the Rings: Gollum este realizat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 4, însă este posibil ca, până în momentul apariției jocului, Daedalic Entertainment să migreze către Unreal Engine 5.

După ce a fost amânat, The Lord of the Rings: Gollum urmează să fie lansat în cursul anului 2022, în ediții pentru consolele PlayStation, Xbox, Nintendo Switch și PC.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News