The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience sosește săptămâna aceasta. Cum îl puteți încerca

Autor: Cosmin Aionita | 07.12.2021
The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience sosește săptămâna aceasta. Cum îl puteți încerca
Foto: Warner Bros. Pictures

Pentru a promova lansarea noului film The Matrix Resurrections, Epic Games urmează să lanseze The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience, un tech demo impresionant realizat cu ajutorul noului motor grafic Unreal, ce va fi disponibil pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Mai mult, preload-ul pentru The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience este disponibil chiar acum pe PlayStation Store și Xbox Store.

Demonstrația tehnologică bazată pe noul film din seria Matrix ar urma să fie deblocată în dimineața zilei de 10 decembrie, odată cu ceremonia de la The Game Awards 2021, pe care o veți putea urmări în direct chiar aici, pe Go4Games, și ar urma să îi includă și pe actorii Keanu Reeves (Neo) și Carrie-Anne Moss (Trinity).

Descrierea oficială a noului tech demo vine chiar din partea celor de la Epic Games:

Creat de membri ai echipei originale din spatele primului film Matrix, inclusiv Lana Wachowski, alături de Epic Games și partenerii săi, “The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience” constituie o călătorie nebună în universul “The Matrix”, cu prestații ale actorilor Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss.

Noul film The Matrix Resurrections este așteptat în sălile de cinematograf din România începând cu 24 decembrie 2021.

Sursa: Unreal Engine Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News