The Outer Worlds pentru Nintendo Switch, amânat din cauza coronavirusului

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2020
The Outer Worlds pentru Nintendo Switch, amânat din cauza coronavirusului

Publisher-ul Private Division a făcut un anunţ mai puţin obişnuit, însă complet logic în condiţiile actuale: lansarea versiunii pentru Nintendo Switch a jocului The Outer Worlds a fost amânată din cauza epidemiei de coronavirus din China.

Mai exact, studioul care se ocupă de portarea jocului pentru Nintendo Switch – Virtuous, localizat în Singapore – este direct afectat de restricţiile impuse de autorităţile chineze, angajaţii aflându-se, momentan, în imposibilitatea de a veni la birou pentru a lucra la joc. Din fericire, membrii echipei de la Virtuous sunt sănătoşi.

Virtuous este un studio cu experienţă în astfel de portări sau adaptări pentru diferite platforme, în portofoliul studioului regăsindu-se titluri precum colecţiile Batman: Return to Arkham şi Assassin’s Creed : The Ezio Collection pentru PlayStation 4 şi Xbox One sau Dark Souls Remastered pentru Nintendo Switch.

Această amânare aduce însă şi veşti bune: anunţată iniţial doar sub forma unui voucher de download livrat în cutia jocului, ediţia retail de The Outer Worlds pentru Nintendo Switch va include acum un game card fizic cu jocul.

Private Division a promis că va reveni cu detalii referitoare la ediţia pentru Nintendo Switch a jocului The Outer Worlds şi noua sa dată de lansare pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News