The Surge 2 – 11 minute de gameplay nou

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2019
The Surge 2 - 11 minute de gameplay nou

Colegii de la Rock Paper Shotgun au avut ocazia de a juca o versiune preliminară a action RPG-ului The Surge 2, experienţa fiind sumarizată în cele 11 minute de gameplay din clipul de mai jos.

The Surge 2 promite să pastreze ceea ce fanii au apreciat la primul titlu al seriei – luptele neiertătoare bazate pe ţintirea membrelor combatanţilor, dar şi sistemul de progresie şi personalizare a personajelor, agăugând însă elemente noi şi finisând formula deja existentă. Acţiunea din The Surge 2 va avea loc într-un mediu de joc complet nou: un oraş devastat, cu niveluri mult mai întinse şi design mai complex, redat cu ajutorul celei mai recente versiuni a motorului grafic dezvoltat chiar de către echipa de la Deck13.

Producătorii promit că luptele vor fi mult mai brutale şi mai tactice ca niciodată, sistemul de ţintire a membrelor inamicilor urmând a fi, la rândul său, îmbunătăţit. Vor fi adăugate arme şi abilităţi noi, precum şi implanturi şi drone menite să ofere jucătorului numeroase opţiuni de a-şi dezvolta personajele şi de a le pregăti pentru luptele cu noile tipuri de inamici şi boşi.

The Surge 2 va fi lansat în cursul lui 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Surge 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News