The Surge 2 a primit un nou trailer la Gamescom 2019

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2019
The Surge 2 a primit un nou trailer la Gamescom 2019

Cu ocazia Gamescom 2019, Focus Home Interactive şi studioul Deck13 Interactive au dezvăluit un nou trailer dedicat action RPG-ului The Surge 2, care trece în revistă numeroase elemente ale jocului, precum crearea propriului personaj, luptele în care poţi viza doar o anumită porţiune a corpului inamicului, personalizarea propriei armuri, cele 80 de arme din 9 categorii, metodele de eschivă, drona aliată etc.

The Surge 2 promite să pastreze luptele neiertătoare bazate pe ţintirea membrelor combatanţilor, dar şi sistemul de progresie şi personalizare a personajelor, agăugând însă elemente noi şi finisând formula deja existentă.

Acţiunea va avea loc într-un mediu de joc complet nou: un oraş devastat, cu niveluri mult mai întinse şi design mai complex, redat cu ajutorul celei mai recente versiuni a motorului grafic dezvoltat chiar de către echipa de la Deck13.

Luptele vor fi mult mai brutale şi mai tactice ca niciodată, sistemul de ţintire a membrelor inamicilor urmând a fi, la rândul său, îmbunătăţit. Vor fi adăugate arme şi abilităţi noi, precum şi implanturi şi drone menite să ofere jucătorului numeroase opţiuni de a-şi dezvolta personajele şi de a le pregăti pentru luptele cu noile tipuri de inamici şi boşi.

The Surge 2 va fi lansat pe 24 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Surge 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News