The Surge 2, anunţat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 07.02.2018
The Surge 2, anunţat oficial

Cu ocazia evenimentului de prezentare „Le What’s Next de Focus”, publisher-ul Focus Home Interactive a confirmat că va continua colaborarea cu studioul Deck13 Interactive (Lords of The Fallen, The Surge), aceasta urmând să se concretizeze prin The Surge 2, continuare a jocului apărut în primăvara anului trecut.

The Surge 2 promite să pastreze ceea ce fanii au apreciat la primul titlu al seriei – luptele neiertătoare bazate pe ţintirea membrelor combatanţilor, dar şi sistemul de progresie şi personalizare a personajelor , agăugând însă elemente noi şi finisând formula deja existentă.

Acţiunea din The Surge 2 va avea loc într-un mediu de joc complet nou: un oraş devastat, cu niveluri mult mai întinse şi design mai complex , redat cu ajutorul celei mai recente versiuni a motorului grafic dezvoltat chiar de către echipa de la Deck13.

Producătorii promit că luptele vor fi mult mai brutale şi mai tactice ca niciodată, sistemul de ţintire a membrelor inamicilor urmând a fi, la rândul său, îmbunătăţit. Vor fi adăugate arme şi abilităţi noi, precum şi implanturi şi drone menite să ofere jucătorului numeroase opţiuni de a-şi dezvolta personajele şi de a le pregăti pentru luptele cu noile tipuri de inamici şi boşi.

The Surge 2 este aşteptat pe console şi PC în 2019. Mai multe informaţii despre joc vor fi oferite în curând.

The Surge 2

Urmărește Go4Games.ro pe Google News