The Surge 2 are dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2019
The Surge 2 are dată de lansare

Focus Home Interactive şi studioul Deck13 Interactive au confirmat data de lansare pentru The Surge 2. Astfel, action RPG-ul urmează să-şi facă apariţia în prima lună de toamnă a acestui an, pe 24 septembrie 2019.

The Surge 2 promite să pastreze luptele neiertătoare bazate pe ţintirea membrelor combatanţilor, dar şi sistemul de progresie şi personalizare a personajelor, agăugând însă elemente noi şi finisând formula deja existentă. Acţiunea va avea loc într-un mediu de joc complet nou: un oraş devastat, cu niveluri mult mai întinse şi design mai complex, redat cu ajutorul celei mai recente versiuni a motorului grafic dezvoltat chiar de către echipa de la Deck13. Luptele vor fi mult mai brutale şi mai tactice ca niciodată, sistemul de ţintire a membrelor inamicilor urmând a fi, la rândul său, îmbunătăţit. Vor fi adăugate arme şi abilităţi noi, precum şi implanturi şi drone menite să ofere jucătorului numeroase opţiuni de a-şi dezvolta personajele şi de a le pregăti pentru luptele cu noile tipuri de inamici şi boşi.

The Surge 2 Preorder

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru The Surge 2 vor primi pachetul DLC URBN Gear Pack, care va include un set de armură, două arme, o dronă şi un modul extra. Le puteţi admira în imaginea de mai sus. Precomenzile sunt disponibile acum prin intermediul Steam (49,99€) şi PlayStation Store (269,90 lei).

Alternativ, jucătorii vor putea opta pentru ediţia fizică specială The Surge 2 Limited Edition, ce va include o copertă lenticulară, o revistă de benzi desenate de opt pagini, un poster cu două feţe şi trei litografii.

The Surge 2 va fi disponibil începând cu 24 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

The Surge 2 Preorder

Urmărește Go4Games.ro pe Google News