The Witcher: Blood Origin – un nou trailer pentru serialul realizat de Netflix

Autor: Cosmin Aionita | 14.11.2022
The Witcher: Blood Origin – un nou trailer pentru serialul realizat de Netflix
Foto: Netflix

Netflix a lansat un nou trailer pentru The Witcher: Blood Origin, spin-off-ul serialului The Witcher, care va spune o poveste nouă în cadrul acestui univers. Acțiunea are loc cu 1200 de ani înainte de evenimentele ce l-au implicat pe Geralt of Rivia, alături de Yennefer și Ciri, concentrându-se în jurul unui moment important: apariția primului “prototip” de witcher, vânătorii de monștri din rândurile cărora face parte și Geralt.

Blood Origin va spune și povestea decăderii elfilor și a împrejurărilor ce au dus la Conjunction of the Spheres, evenimentul ce a marcat unirea lumilor oamenilor, monștrilor și elfilor. Povestea va fi redată prin ochii a trei eroi elfi, Scrian, Eilie și Fjall, interpretați de actorii Michelle Yeoh, Sophia Brown și Laurence O’Fuarain.

În serialul The Witcher: Blood Origin își va face apariția și Minnie Driver, în rolul lui Seanchai, o povestitoare ce își poate schimba forma și este capabilă să călătorească în timp și între lumi, distribuția fiind completată de Mirren Mack (prințesa Merwyn) și Lenny Henry (Chief Sage Balor, mâna dreaptă a regelui).

The Witcher: Blood Origin este conceput drept o mini-serie, va fi format din patru părți, premiera sa fiind programată pentru 25 decembrie 2022, pe Neflix.

Sursa: Netflix YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News