Thief 4 – primul trailer “scăpat” pe Internet?

| 14.06.2012
Thief 4 – primul trailer “scăpat” pe Internet?

Fanii Thief erau în al nouălea cer atunci când studioul Eidos din Montreal a anunţat că va realiza o continuare a celebrei serii. Şi, luând în considerare succesul înregistrat de Eidos Montreal cu Deus Ex: Human Revolution, aşpteptările pentru Thief 4 erau imense.

Din păcate, lucrurile nu par a fi atât de roz în rândurile studioului canadian: mai mulţi membri ai echipei producătoare (un lead level designer, doi concept artists, un senior animator, printre alţii), au părăsit Eidos Montreal (şi, implicit, proiectul Thief 4) pentru a se angaja în cadrul altor studiouri, precum Ubisoft sau Warner Bros.

Totuşi, în ciuda tuturor acestor plecări, Fabien Morisson (unul dintre actualii level designeri pentru Thief 4) a dezvăluit, prin intermediul profilului său de LinkedIn, că şi-a adus contribuţia la realizarea ultimului nivel al jocului. Astfel, putem trage concluzia că procesul de dezvoltare a lui Thief 4 se află într-un stadiu mult mai avansat decât se credea iniţial (mai ales după toate plecările din echipa de producţie).

Mai mult, pe site-ul personal al artistului Eric Wong au fost publicate câteva secvenţe video demonstrative, care se presupune că ar face parte din primul trailer pentru Thief 4. Chiar dacă Wong a eliminat respectivele imagini de pe site, acestea şi-au făcut până la urmă apariţia pe YouTube:

Thief 4 a fost anunţat în luna mai a anului 2009, publisher-ul Square Enix preferând să păstreze liniştea în jurul acestui proiect.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News