Those Who Remain, un nou thriller-adventure cu elemente horror

Autor: Cosmin Aionita | 28.02.2020
Those Who Remain, un nou thriller-adventure cu elemente horror

Wired Productions a dezvăluit un nou thriller cu elemente supranaturale: Those Who Remain, cea mai nouă creaţie a studioului indepepedent Camel 101.

Acţiunea jocului va fi plasată în oraşul Dormont, o aşezare aflată la graniţa dintre realitate şi partea întunecată, afectată de faptele săvârşite de locuitorii săi. Jucătorii vor intra în pielea lui Edward, un bărbat a cărui viaţă perfectă începe să se năruie. În încercarea de a-şi salva căsnicia şi familia, acesta trebuia să supravieţuiască ororilor din Dormont.

Those Who Remain va propune o abordare first person a genului adventure, cu o poveste tensionată, demnă de orice thriller care se respectă, cu o atmosferă apăsătoare şi elemente de horror psihologic.

Those Who Remain va fi disponibil începând cu 15 mai 2020, în versiuni digitale pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (Steam), la un preţ echivalent cu 19,99€.

Colecţionarii vor putea găsi şi pachetul fizic Those Who Remain Deluxe Edition pentru PS4 sau PC, ce va include, pe lângă jocul propriu-zis, şi revista de benzi desenate ‘Those Who Remain: Lights Out’, un prequel pentru povestea din joc. De asemenea, o ediţie pentru Nintendo Switch se află în dezvoltare, aceasta urmând să fie lansată mai târziu, în vara acestui an.

Those Who RemainThose Who Remain

Those Who RemainThose Who Remain

Those Who RemainThose Who Remain

Urmărește Go4Games.ro pe Google News