THQ Nordic a achiziţionat toate proprietăţile NovaLogic

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2016
THQ Nordic a achiziţionat toate proprietăţile NovaLogic

Cei de la THQ Nordic (ex-Nordic Games) au anunţat că au ajuns la o înţelegere cu NovaLogic pentru a achiziţiona toate proprietăţile intelectuale legate de jocuri ale companiei. Astfel, drepturile complete asupra seriilor Delta Force, Comanche, Joint Operations, Armored Fist, F-22, F-16, Tachyon: The Fringe, precum şi marca comercială NovaLogic trec definitiv în curtea celor de la THQ Nordic.

Această tranzacţie marchează sfârşitul activităţii în domeniul jocurilor video pentru NovaLogic, companie ce s-a bucurat de un succes apreciabil în domeniul simulatoarelor cu tematică militară încă din perioada anilor ’80 şi până spre sfârşitul anilor 2000, când a fost lansat Delta Force: Xtreme 2, ultimul joc produs de companie.

Reinhard Pollice, Business and Product Development Director la THQ Nordic, nu s-a sfiit să afirme că această tranzacţie deschide noi oportunităţi pentru compania sa, cei de la THQ Nordic intenţionând să continue unele din seriile de tradiţie achiziţionate de la NovaLogic. În acest sens, publisher-ul este deschis la discuţii cu orice studio care doreşte să îi prezinte un concept de sequel pentru oricare dintre proprietăţile intelectuale preluate de la NovaLogic.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News