Trei jocuri noi cu DLSS și un nou bundle GeForce RTX 40 cu PC Game Pass

Autor: Cosmin Aionita | 29.11.2023
Trei jocuri noi cu DLSS și un nou bundle GeForce RTX 40 cu PC Game Pass
Foto: NVIDIA

NVIDIA a anunțat că trei noi jocuri primesc implementare DLSS săptămâna aceasta: Gangs of Sherwood, Last Train Home și Satisfactory; de asemenea, gamerii care achiziționează o placă video GeForce RTX seria 40 pot beneficia de un nou bundle PC Game Pass.

Jocurile cu DLSS de săptămâna aceasta:

  • Gangs of Sherwood – se lansează pe 30 noiembrie cu DLSS 2 și DLAA. Gamerii care dețin o placă video GeForce RTX seria 40 se pot aștepta la un spor de performanță de 66% în medie la rezoluție 4K cu setări maxime.
  • Last Train Home – disponibil acum cu NVIDIA DLSS 2. Cei care dețin o placă video GeForce RTX seria 40 se pot aștepta la un upgrade de performanță cu DLSS de două ori mai mare, în medie, la rezoluție 4K cu setări maxime.
  • Satisfactory – a făcut recent update la Unreal Engine 5 și a adăugat DLSS 2 & DLAA. Cei care dețin o placă video GeForce RTX seria 40 se pot aștepta la un spor de performanță cu DLSS de 71% în medie, la rezoluție 4K cu setări maxime.

Cumpără GeForce RTX și primești 3 luni de PC Game Pass

NVIDIA a anunțat un nou bundle GeForce RTX seria 40, ce sosește la fix pentru a prinde perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, cei care achiziționează o placă video eligibilă GeForce RTX 4060, 4060 Ti, 4070, 4070 Ti, 4080 sau 4090 de la partenerii participanți vor primi, pe lângă suportul pentru DLSS, abonamente PC Game Pass și GeForce Now Priority, ambele pe 3 luni, cu o valoare cumulată de 60€.

Mai mult, cei care vor cloud gaming de cea mai înaltă calitate pot primi 3 luni de PC Game Pass la achiziția unui abonament GeForce Now Ultimate pe 6 luni, la un preț total de 109€.

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News