Triad Wars continuă Sleeping Dogs într-un mod inedit

Autor: Cosmin Aionita | 23.09.2014
Triad Wars continuă Sleeping Dogs într-un mod inedit

Studioul United Front Games a anunţat că lucrează la Triad Wars, jocul ce ar fi trebuit să continue ideea începută de Sleeping Dogs. Din păcate, nu avem parte de un sequel în adevăratul sens al cuvântului; în schimb, Triad Wars este caracterizat de producători drept un joc online open-world action-adventure game, în care fiecare jucător va putea deveni un borfaş în Hong Kong.

În Triad Wars, jucătorii vor putea pune bazele propriei organizaţii criminale, îşi va putea alege un teritoriu de influenţă, îşi va putea construi baze de operaţiuni şi se va putea implica în activităţi ilegale precum extorcare de bani, hacking, furt de maşini sau spălare de bani.

Pe lângă aspectul strategic al jocului, în Triad Wars vei putea „coborî” în stadă şi rezolva lucrurile pe cont propriu: vei putea conduce maşini în Hong Kong, vei putea lua parte la schimburi de focuri spectaculoase sau la lupte de arte marţiale.

Triad Wars va fi lansat în prima parte a anului 2015, doritorii având posibilitatea de a se încrie în sesiunea de testare beta prin accesarea acestui link: http://www.triadwars.com/beta-registration.

Triad Wars

Triad WarsTriad Wars

Urmărește Go4Games.ro pe Google News