Turneul National de Injustice 2 debutează mâine

Autor: Cosmin Aionita | 09.06.2017
Turneul National de Injustice 2 debutează mâine

În acest weekend se va desfăşura prima fază a uneia dintre cele mai mari competiţii de jocuri de lupte din România: Turneul Naţional de Injustice 2.

Fazele locale de calificare se vor desfăşura mâine, 10 iunie 2017, începând cu ora 11:00, în opt oraşe din ţară: Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Braşov, Oradea, Craiova, Iaşi şi Cluj (click pe numele fiecărui oraş pentru detalii referitoare la locurile de desfăşurare, metodele de înscriere şi regulamentul competiţiei).

Marea Finală va avea loc pe data de 24 iunie 2017, în Bucureşti, în magazinul Media Galaxy Orhideea, cei şapte finalişti ai fazelor de calificare din provincie urmând să beneficieze de transport şi cazare gratuită în Bucureşti. Pe lângă locurile în finală, participanţii vor avea ocazia de a câştiga şi periferice de gaming Logitech.

Marele câştigător al finalei va participa la turneul VSFighting, care va avea loc în Birmingham, Marea Britanie, în perioada 12-13 august 2017, costurile de transport şi cazare urmând să fie acoperite de organizatori.

Injustice 2 este disponibil acum, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News