Turneul Naţional de League of Legends – 256 de echipe de startul celui de-al treilea sezon

Autor: Cosmin Aionita | 25.11.2017
Turneul Naţional de League of Legends - 256 de echipe de startul celui de-al treilea sezon

Acest final de an va găzdui cel de-al treilea sezon al Turneului Naţional de League of Legends, eveniment ce se va realiza cu sprijinul Riot Games. Turneul online de calificare se va desfăşura pe platforma Battlegrounds, deţinută de Riot Games, iar finala se va disputa offline, în cadrul evenimentului central al Bucharest Gaming Week, ce va avea loc între 16 şi 17 decembrie la Romexpo.

Premiile totale pentru care se vor lupta echipele înscrise la start se ridică la suma de 5.000 de euro, cu 1.000 de euro mai mult faţă de sezonul precedent al turneului.

Înscrierile pentru Sezonul 3 s-au încheiat pe 22 noiembrie şi la start vor lua parte un număr record de 256 de echipe. Sistemul va fi unul eliminatoriu (cea mai bună echipă după un meci), urmând ca, începând din faza sferturilor de finală, să se aplice sistemul cea mai bună echipă după trei meciuri. Acelaşi format îl va avea şi Marea Finală de la Romexpo.

Primele două sezoane ale Turneului Naţional de League of Legends au fost adjudecate de echipa Nexus Gaming. Main event-ul Bucharest Gaming Week va avea loc în Bucureşti, la Romexpo, în perioada 16-17 decembrie 2017.

Turneului Naţional de League of Legends

Urmărește Go4Games.ro pe Google News