Ubisoft amână Watch Dogs Legion, noul Rainbow Six şi Gods & Monsters

Autor: Cosmin Aionita | 28.10.2019
Ubisoft amână Watch Dogs Legion, noul Rainbow Six şi Gods & Monsters

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu a înregistrat tocmai succesul la care cei de la Ubisoft sperau, notele primite în review-uri fiind reflectate şi în interesul scăzut al publicului faţă de acest titlu. Şi, după cum aminteam şi în review-ul nostru, nu considerăm că este neapărat vina acestui joc în particular, ci mai degrabă a strategiei orientate către transformarea tuturor titlurilor în “live services” pe care Ubisoft a abordat-o în ultima vreme.

Cert este însă că Ubisoft a tras anumite concluzii după insuccesul lui Ghost Recon Breakpoint, luând decizia de a amâna nu mai puţin de trei dintre jocurile ce urmau să fie lansate în viitorul mai mult sau mai puţin apropiat. Cel mai răsunător nume de pe această listă este Watch Dogs Legion, cel de-al treilea titlu al seriei, programat iniţial pentru martie 2020. În urma acestei amânări, Watch Dogs Legion îşi va face apariţia în cursul anului fiscal 2020-2021 al Ubisoft, ce va începe pe 1 aprilie 2020.

Tot pe parcursul viitorului an fiscal al companiei îşi vor face apariţia şi noul titlu al seriei Rainbow Six – Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine –, precum şi Gods & Monsters, aventura ce va explora trecutul mitlogic al Greciei (programată iniţial pentru luna februarie 2020).

În Watch Dogs Legion, povestea nu se va rezuma la un singur erou principal: jucătorii vor putea să intre în pielea oricărui locuitor al Londrei, fiecare cu propria poveste şi propriile abilităţi, în încercarea de a elibera capitala britanică de sub jugul restricţiilor impuse de autorităţi. Acţiunea urmează să fie plasată într-o versiune post-Brexit a Londrei, în viitorul apropiat. Societatea, politica, tehnologia şi influenţele culturilor străine au schimbat pentru totdeauna faţa capitalei Marii Britanii, oraşul devenind una dintre cele mai supravegheate metropole ale lumii din punct de vedere tehnologic.

Construit pe fundaţia lui Rainbow Six Siege, Tom Clancy’s Rainbow Six Quarantine va pune accentul pe o experienţă multiplayer cooperativă, în care trei jucători vor fi nevoiţi să colaboreze pentru a supravieţui.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News