Ubisoft contribuie la reconstrucţia Notre Dame, Assassin’s Creed Unity este oferit în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2019
Ubisoft contribuie la reconstrucţia Notre Dame, Assassin’s Creed Unity este oferit în mod gratuit

În urma nefericitului incident ce a dus la incendierea unei porţiuni însemnate a catedralei Notre Dame din Paris, publisher-ul Ubisoft a reacţionat, anunţând o donaţie de nu mai puţin de 500 000 de euro în vederea reconstrucţiei acestui veritabil simbol al capitalei franceze.

De asemenea, pentru o perioadă limitată (până pe 25 aprilie 2019), cei de la Ubisoft au decis să ofere în mod gratuit jocul Assassin’s Creed: Unity pentru PC, pentru ca toţi cei interesaţi să poată admira versiunea virtuală a catedralei Notre Dame, autentic reprodusă în acest joc. Mai mult, datele strânse de echipa producătoare pentru realizarea lui AC: Unity vor fi puse la dispoziţia celor care se vor ocupă de recunostrucţia catedralei.

Aşadar, chiar dacă Assassin’s Creed: Unity nu este considerat unul dintre cele mai reuşite jocuri ale seriei, în lumina recentelor evenimente merită să-i mai daţi o şansă. Puteţi descărca Assassin’s Creed: Unity pentru PC accesând această pagină http://assassinscreed.com/unity-notredame şi urmând instrucţiunile afişate. Această ofertă a celor de la Ubisoft va fi disponibilă până pe 25 aprilie 2019.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News