Ubisoft la E3 2012: Assassin’s Creed III, Rayman, Watch Dogs şi Nintendo Wii U

| 05.06.2012
Ubisoft la E3 2012: Assassin’s Creed III, Rayman, Watch Dogs şi Nintendo Wii U

Deşi nu a impresionat în anii trecuţi, Ubisoft a reuşit să organizeze una dintre cele mai reuşite conferinţe de presă de la E3 2012. Publisher-ul francez s-a concentrat pe demonstraţiile de jocuri, fie că a fost vorba despre titluri deja cunoscute sau proprietăţi intelectuale originale, prezentate în premieră.

Show-ul a început cu anunţarea jocului Just Dance 4, un nou titlu de dans dedicat pieţei casual. Deşi nu este nici pe departe la fel de complex sau responsiv precum Dance Central, Just Dance rămâne cea mai bine vândută franciză din acest domeniu.

A urmat apoi unul dintre cele mai intense momente ale serii: demonstraţia de gameplay din Far Cry 3. Două lucruri pot fi spuse despre acest first person shooter: arată de-a dreptul spectaculos, iar producătorilor de la Ubisoft Montreal se pare că nu le-a fost frică să abordeze şi subiecte controversate (nuditate, consum de droguri).

Conferinţa Ubisoft a continuat cu un nou trailer din Splinter Cell: Blacklist, joc anunţat deja în cadrul evenimentului similar organizat de Microsoft.

Apoi, Ubisoft a scos la înaintare jocurile pe care le pregăteşte pentru noua consolă Nintendo Wii U. Mai întâi am putut urmări un trailer pentru Avengers: Battle for Earth, titlu ce va avea de câştigat de pe urma popularităţii recentului film The Avengers. Pe lângă Wii U, Avengers: Battle for Earth va fi lansat şi pentru Kinect.

Vă mai amintiţi excelentul Rayman Origins? Ei bine, Rayman Legends continuă seria, de această dată pe Nintendo Wii U. Faţă de predecesor, Legends se pare că va primi o serie de adiţii şi îmbunătăţiri, cum ar fi un personaj ce se controlează exclusiv prin intermediul touchscreen-ului de pe controller.

Tot din librăria de titluri pregătite de Ubisoft exclusiv pentru Nintendo Wii U face parte şi ZombiU, un nou joc în care morţii revin la viaţă, acţiunea desfăşurându-se de această dată în Marea Britanie.

Din arsenalul de jocuri pregătite de Ubisoft pentru noua consolă Nintendo mai fac parte şi alte titluri, precum Rabbids Land, Your Shape Fitness Evolved 2013, Sports Connection sau Skid to Victory.

Toată lumea aştepta însă demonstraţia de gameplay din viitorul Assassin’s Creed III (care, la rândul său, va fi lansat şi pentru Nintendo Wii U). Pentru prima dată am avut ocazia să-l vedem pe noul erou Connor în acţiune: am avut parte de secvenţe de platforming care l-ar face până şi pe Tarzan invidios, de vânătoare şi lupte cu soldaţii britanici.

Apoi a venit rândul ca Ubisoft să prezinte cea mai nou creaţie a studioului Nadeo. Este vorba despre Shootmania Storm, un FPS free-to-play dedicat scenei de e-sports. Deşi demonstraţia a fost realizată cu ajutorul unor jucători veterani de Counter-Strike, Shootmania Storm pare a avea mult mai multe în comun cu vechile titluri Quake decât cu shooter-ul militar al celor de la Valve.

Seara a fost încheiată de anunţarea unuia dintre cele mai originale jocuri prezente în cadrul acestei ediţii de E3 – Watch Dogs. Realizat de studioul Ubisoft Montreal, Watch Dogs propune o formulă de joc inedită, personajul principal având sub control toate sistemele informatice dintr-un întreg oraş. Atmosfera apăsătoare, mediul de joc deschis şi grafica excepţională au transformat Watch Dogs în probabil cel mai bun joc prezentat pe parcursul E3 2012.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News