Ubisoft la E3 2019: Watch Dogs, Rainbow Six, patinatori excentrici, filme şi seriale

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2019
Ubisoft la E3 2019: Watch Dogs, Rainbow Six, patinatori excentrici, filme şi seriale

Pentru cei care s-au obişnuit cu prezentările realizate de Ubisoft la ediţiile precedente ale E3, conferinţa de presă pregătită de publisher pentru E3 2019 a fost una destul de convenţională, câteva dintre dezvăluirile importante fiind făcute în prealabil, show-ul propriu-zis oferind doar detalii suplimentare despre aceste jocuri noi.

Deşi eram obişnuiţi cu un start de conferinţă marcat de anunţarea unui nou joc al seriei Just Dance, acest moment a venit ceva mai târziu, deschiderea fiind rezervată acum unui moment artistic menit să promoveze Assassin’s Creed Symphony, o serie de concerte în care o orchestră va interpreta porţiuni însemnate ale coloanei sonore din jocurile seriei.

Apoi a urmat unul dintre cele mai reuşite momente ale conferinţei, cu un segment extins de gameplay din proaspăt dezvăluitul Watch Dogs Legion. După cum se zvonea, acţiunea jocului va avea loc în Londra, iar gruparea de hackeri Dead Sec va putea recruta orice NPC (non playable character), jucătorul putând intra astfel în pielea oricărui locuitor al metropolei britanice. Watch Dogs Legion soseşte pe 6 martie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia.

Actorul Rob Mcelhenney a urcat apoi pe scenă pentru a anunţa că lucrează împreună cu Ubisoft la un serial TV ce va relata povestea unei echipe de dezvoltatori din cadrul studioului care a produs jocul fictiv Mythic Quest (descris drept cel mai popular MMO). Serialul va prezenta întâmplările prin care trec câţiva dintre membrii echipei producătoare în timpul procesului de dezvoltare a expansion-ului Raven’s Feast. Mythic Quest: Raven’s Feast va debuta prin intermediul serviciului Apple TV Plus.

Rainbox Six: Siege este unul dintre cele mai apreciate jocuri ale celor de la Ubisoft din ultima perioadă, conţinutul suplimentar post-lansare intrând deja în cel de-al patrulea an. Aşadar, pe scena Ubisoft de la E3 2019, a fost prezentat trailer-ul pentru cel mai recent DLC al jocului: Operation Phantom Sight.

Pentru aceia dintre voi care îşi mai amintesc de existenţa acestui titlu, Ubisoft a anunţat că personajele de desene animate Finn, Jake şi Princess Bubblegum din Adventure Time vor fi introduse şi în distribuţia jocului Brawlhalla.

Apoi a venit rândul segmentului dedicat proaspăt anunţatului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, actorul Jon Bernthal, ce interpretează antagonistul jocului, fiind prezent pe scena celor de la Ubisoft pentru a dezvălui un nou trailer. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint va sosi pe 4 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia, iar sesiunea Closed Beta va debuta pe 5 septembrie.

În cazul în care vă era dor de jocuri pentru mobile, Ubisoft a prezentat şi un astfel de titlu pe scena E3: Tom Clancy’s Elite Squad este un RPG simplistic care reuneşte personaje din mai toate titlurile lansate sub numele lui Tom Clancy, cum ar fi The Division, Rainbow Six sau Splinter Cell.

Chiar dacă nu au mai început conferinţa cu acest joc, cei de la Ubisoft nu au neglijat următorul titlu al popularei serii Just Dance. Astfel, a fost prezentat trailerul oficial pentru Just Dance 2020, jocul urmând să fie lansat pe 5 noiembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, dar şi pentru mai vechiul Nintendo Wii.

For Honor, un alt joc popular al companiei, a primit, la rândul său, momentul de glorie pe scena conferinţei Ubisoft de la E3 2019, fiind prezentat trailer-ul dedicat unui nou event in-game: Shadows of The Hitokiri.

Show-ul a continuat cu dezvăluirea încă unui joc nou: Rainbow Six Quarantine. Deşi este construit pe fundaţia lui Rainbow Six Siege, Quarantine va pune accentul pe o experienţă multiplayer cooperativă, în care trei jucători vor fi nevoiţi să colaboreze pentru a supravieţui. Rainbow Six Quarantine este aşteptat în prima parte a anului viitor, pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Lansat în primăvara acestui an, Tom Clancy’s The Division 2 va fi susţinut de Ubisoft cu o abundenţă de conţinut suplimentar, după cum puteţi vedea în trailer-ul următor. De asemenea, Ubisoft lucrează cu Netflix la un film Tom Clancy’s The Division, ce-i va avea în rolurile principale pe actorii Jake Gyllenhaal şi Jessica Chastain.

În cazul în care vă era dor de servicii şi abonamente digitale, Ubisoft şi-a pregătit propria astfel de alternativă: Uplay+ va oferi utilizatorilor de PC o bibliotecă de 100+ jocuri în schimbul unui abonament lunar de 14,99€. Serviciul va fi disponibil în 2020 şi pe Google Stadia, iar cei care se înscriu acum vor beneficia de o lună gratuită în momentul lansării.

Roller Champions a fost penutlimul joc nou dezvăluit de Ubisoft pe scena de la E3 2019, un concept ciudat ce încearcă să combine mai multe sporturi şi jocuri populare precum Rocket League. Şi acest titlu este aşteptat în prima parte a lui 2020, iar un alpha demo poate fi încercat chiar acum pe PC, prin intermediul Uplay.

După un scurt speech al CEO-ului Yves Guillemot, conferinţa de presă pregatită de Ubisoft pentru E3 2019 a fost concluzionată de anunţarea unui nou joc al studioului responsabil pentru Assassin’s Creed Odyssey: Gods & Monsters promite să fie o aventură ce va pune accentul pe mitologia greacă. Stilul artistic aduce aminte de The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Gods & Monsters urmând să fie lansat pe 25 februarie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News