Ubisoft va colabora cu Lucasfilm Games pentru realizarea unui nou joc Star Wars

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2021
Ubisoft va colabora cu Lucasfilm Games pentru realizarea unui nou joc Star Wars

După recenta sa relansare, Lucasfilm Games este de neoprit: după ce a confirmat colaborarea cu Bethesda și Machine Games în vederea realizării unui nou titlu Indiana Jones, proaspăta divizie Lucasfilm își va uni forțele și cu Ubisoft pentru producerea unui nou joc open world plasat în universul Star Wars.

Ubisoft a confirmat vestea, dezvoltarea acestui nou joc Star Wars urmând să fie realizată de studioul Massive Entertainment din Malmö, Suedia, acesta fiind descris drept un titlu open world bazat, în primul rând, pe o poveste foarte dezvoltată. Massive Entertainment au deja la activ seria Tom Clancy’s The Division, construită folosind propriul motor grafic: Snowdrop engine.

Ubisoft Star Wars

Yves Guillemot, cofondator și CEO al Ubisoft, a declarat următoarele:

Istoria universului Star Wars reprezintă o sursă incredibilă de inspirație pentru echipele noastre. Acest joc marchează începutul unei colaborări pe termen lung cu Disney și Lucasfilm Games și suntem încântați să lucrăm împreună pentru a construi, pe baza moștenirii incredibile lăsate de Lucasfilm, un joc pe care suntem siguri că fanii Star Wars îl vor iubi.

În acest moment, cei de la Massive Entertainment recrutează personal nou pentru echipa ce urmează să se ocupe de noul joc open world plasat în universul Star Wars. Cei interesați pot aplica aici: https://www.massive.se/career/.

Ce se întâmplă cu parteneriatul cu Electronic Arts?

Până acum, conform unei înțelegeri anterioare, Electronic Arts era singurul publisher ce avea dreptul de a realiza jocuri Star Wars. Această exclusivitate se pare că a expirat însă, având în vedere anunțurile recente ale celor de la Lucasfilm Games.

Totuși, Electronic Arts a ținut să menționeze, prin intermediul unei postări pe contul oficial de Twitter al companiei, că va continua sa colaboreze cu Lucasfilm Games pentru realizarea de noi titluri plasate în universul Star Wars.

Sursa: Ubisoft, Electronic Arts Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News