Ubisoft oferă jocul For Honor în mod gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 21.08.2019
Ubisoft oferă jocul For Honor în mod gratuit

Cu ocazia Gamescom 2019, Ubisoft a decis să ofere în mod gratuit unul dintre cele mai populare jocuri ale companiei: For Honor, în versiunea sa standard pentru PC, ce include acces atât la campania single player a jocului, cât şi la componenta sa multiplayer.

Pentru a beneficia de For Honor în mod gratuit, trebuie să-l ataşaţi de contul dvs. de Uplay până la data de 27 august 2019 (ora 16:00 a României), când oferta celor de la Ubisoft va expira. Puteţi realiza acest lucru în două moduri:

• Fie accesaţi acest link, va conectaţi cu contul dvs. de Uplay şi adăugaţi versiunea Standard a jocului în coşul de cumpărături (costa 0€), odată finalizată tranzacţia jocul regăsindu-se în colecţia dvs. din clientul Uplay, gata de download.

• Fie porniţi direct clientul Uplay, conectat fiind cu contul dvs., şi faceţi click pe banner-ul a cărui imagine este reprodusă mai jos. Jocul va fi astfel adăugat în colecţia dvs. şi poate fi descărcat şi rulat oricând doriţi.

For Honor Free

For Honor spune povestea triburilor de cavaleri, vikingi şi samurai, ce trebuie să se lupte între ele pentru a supravieţui în faţa ameninţării venite din partea trupelor Blackstone Legions şi a conducătorului acestora, nemilosul Apollyon. Jucătorii au posibilitatea de a întruchipa războinici cavaleri, vikingi sau samurai, fiecare dintre aceştia având propriile arme, echipamente şi abilităţi, fie pe parcursul poveştii single player, fie în cadrul ineditei componente multiplayer.

Versiunea standard a jocului For Honor pentru PC poate fi ataşată în mod gratuit de contul dvs. de Uplay până pe 27 august 2019 (ora 16:00 a României).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News