Ubisoft pregătește un remake pentru Prince of Persia?

Autor: Cosmin Aionita | 20.08.2020
Ubisoft pregătește un remake pentru Prince of Persia?

Site-ul retailer-ului MAX din Guatemala a dezvăluit un așa-numit Prince of Persia Remake, ce ar urma să fie lansat de Ubisoft pe 20 noiembrie 2020. Acest joc este listat atât în versiune pentru PlayStation 4, cât și pentru Nintendo Switch.

Prince of Persia Remake

Sursele sunt credibile

Ce joc din seria Prince of Persia ar urma să fie “refăcut” în cadrul acestui Remake nu știm încă și nici cât de veridică este această informație. Totuși, legitimitatea acestui leak este confirmată din două direcții. În primul rând, MAX este distribuitorul oficial pentru Nintendo în Guatemala, deci este posibil să aibă acces la informații încă confindențiale.

De asemenea, jurnalistul Jason Schreier (ex-Kotaku, la Bloomberg în prezent), un insider cu multe relații în industria jocurilor video, a confirmat prin Twitter această informație, afirmând că retailerii și-au făcut un obicei din a strica surprizele celor de la Ubisoft (s-a întâmplat și cu Far Cry 6, dezvăluit de PlayStation Store înainte de anunțul oficial).

De altfel, Ubisoft ar urma să difuzeze un nou episod “Ubisoft Forward” in luna septembrie a acestui an, existând posibilitatea ca anunțul acestui Prince of Persia Remake să aibă loc în cadrul acestui show.

Seria Prince of Persia, abandonată de un deceniu

După lansarea lui Prince of Persia: The Forgotten Sands din 2010, Ubisoft a cam abandonat seria pornită de Jordan Mechner, singura lansare notabilă fiind Prince of Persia: The Shadow and The Flame din 2013, joc conceput pentru dispozitivele mobile.

Recent, Ubisoft a scos de la naftalină franciza Prince of Persia, publicând un joc VR de tip escape room dedicat sălilor arcade: Prince of Persia: The Dagger of Time.

Evident, niciuna dintre aceste apariții nu reprezintă ceea ce fanii seriei Prince of Persia își doresc cu adevărat. Rămâne de văzut dacă acest Prince of Persia Remake se va materializa și ce joc al seriei va fi readus în actualitate.

Sursa: Reset Era

Urmărește Go4Games.ro pe Google News