Ubisoft: un nou Splinter Cell si alte jocuri de calibru vor fi lansate în acest an fiscal

Autor: Cosmin Aionita | 16.05.2019
Ubisoft: un nou Splinter Cell si alte jocuri de calibru vor fi lansate în acest an fiscal
Foto: Ubisoft

Cel mai recent raport financiar al celor de la Ubisoft vine cu un anunţ un pic surprinzător: pe lângă recent anunţatul Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, compania urmează să mai lanseze, chiar în cursul acestui an fiscal (ce se va încheia abia la sfârşitul lunii martie 2020), nu mai puţin de trei jocuri AAA noi, încă neanunţate. Aşadar, probabil vom asista la o „avalanşă” de dezvăluiri de noi titluri în cadrul conferinţei de presa pe care Ubisoft o va susţine la E3 2019, pe 10 iunie 2019, începând cu ora 23:00 (ora României), şi pe care o veţi putea urmări în direct chiar aici, pe Go4games.

Unul dintre aceste jocuri încă neanunţate ar putea fi mult aşteptata continuare a seriei Splinter Cell, Julian Gerighty, director de creaţie în cadrul Ubisoft, dezvăluind prin intermediul unei postări pe Twitter că lucrează la un nou titlu Splinter Cell, E3 2019 urmând să aducă mai multe detalii. Un al doilea titlu încă nedezvăluit ar putea fi Watch Dogs 3, despre care au tot circulat zvonuri conform cărora acţiunea jocului ar urma să se desfăşoare în Londra.

Cel de-al treilea joc nou promis de Ubisoft ar putea fi un nou Assassin’s Creed, însă această variantă este greu de crezut, titlurile principale ale acestei serii făcându-şi apariţia, fără excepţie, în lunile de toamnă. Este puţin plauzibil ca un nou Assassin’s Creed să fie lansat până cel târziu în primăvara anului viitor şi să fie omisă astfel perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă din 2020, când, cel mai probabil, îşi vor face apariţia şi noile generaţii de console PlayStation şi Xbox.

Ce ştim sigur este că dintre jocurile pe care Ubisoft le va expune cu ocazia E3 2019 nu va face parte Skull & Bones, titlu dezvăluit pe scena E3 2017. Conform lui Karl Luhe, producătorul în cadrul echipei responsabile pentru acest titlu, lansarea lui Skull & Bones a fost amânată, jocul având în continuare nevoie de o perioadă suplimentară pentru dezvoltare şi finisare.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News