Ubisoft vine la Comic Con 2016

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2016
Ubisoft vine la Comic Con 2016

Ubisoft a confirmat prezenţa la East European Comic Con 2016 (27-29 mai, Romexpo, Bucureşti) cu o parte a universului Tom Clancy’s The Division. Vizitatorilor le este pregătit un fragment dintr-un Manhattan post-apocaliptic, cu elemente din joc precum un loot box cu goodies Ubisoft, diferite tipuri de agenţi, bannere sau graffiti cu mesaje apocaliptice.

În toate cele trei zile ale convenţiei, vizitatorii se vor putea întâlni şi interacţiona cu programatori, game designeri sau artişti care au lucrat la unele dintre cele mai cunoscute titluri Ubisoft precum Ghost Recon, Watch Dogs sau Assassin’s Creed. Fie că sunt gameri pasionaţi, fie că lucrează în domeniul dezvoltării de jocuri video sau visează la un astfel de job, toţi cei interesaţi îi pot cunoaşte astfel pe oamenii din spatele jocurilor lor preferate.

Mai mult, vizita standului Ubisoft de la Comic Con poate duce la obţinerea unui job în industria jocurilor video. Toţi cei care îşi doresc să lucreze la dezvoltarea de jocuri, pe diferite roluri (programare, arta, design, IT) pot veni cu un CV, portofoliu sau proiect personal pentru a discuta cu agenţii HR din Ubisoft despre cum ar trebui acesta să arate sau ce ar trebui să conţină acesta pentru a fi potrivit în vederea obţinerii job-ul dorit.

Gamerii care doresc să se înscrie la sesiunile de Playtest Ubisoft o pot face la standul companiei din cadrul convenţiei. Va fi amenajat un colţ special unde îşi pot ‘activa agentul’ pentru playtest. Apoi, în momentul în care se organizează un playtest, în funcţie de profilul de gamer căutat, cei înscrişi vor fi chemaţi la studioul Ubisoft pentru a testa elemente de design ale unor jocuri în curs de dezvoltare, urmând ca la final să-şi ofere feedback-ul privind calitatea jocului şi a experienţei de joc.

De asemenea, Cristian Chihaia, Senior Concept Artist în cadrul Ubisoft, va oferi o demonstraţie de creativitate, minuţiozitate şi talent, susţinând o sesiune de live drawing sâmbătă, de la ora 15:00. Cristian „Sickbrush” Chihaia lucrează la diferite titluri AAA in cadrul studioului Ubisoft din Bucureşti, iar experienţa sa de aproape zece ani în design multimedia include o arie vastă de proiecte, de la televiziune şi până la board games, card games, branding şi multe altele.

Nu va lipsi nici competiţia rezervată pasionaţilor de cosplay: cei care vin la stand costumaţi într-un personaj din universul Ubisoft pot câştiga jocuri şi goodies, iar cei mai buni au şansa de a pleca acasă cu o ediţie de colecţie a jocului Tom Clancy’s The Division.

Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News