Un joc clasic de PS1 va fi refăcut complet pentru PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 06.11.2018
Un joc clasic de PS1 va fi refăcut complet pentru PlayStation 4

În cadrul PlayStation Experience 2017, cei de la Sony Interactive Entertainment au dezvăluit că lucrează la un remake al primului titlu din seria MediEvil, lansat acum mai bine de două decenii pe prima generaţie de console PlayStation. Din păcate, detaliile suplimentare despre acest proiect au lipsit până acum, deşi anul acesta a marcat cea de-a 20-a aniversare a seriei.

Totuşi, “seceta” a încetat, Sony dezvăluind primul trailer pentru noul MediEvil, precum şi câteva detalii despre joc. Astfel, vom avea de-a face cu un remake complet al primului titlu MediEvil, toate elementele jocului fiind refăcute de la zero, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai sus. Pentru acest proiect, Sony a ales să lucreze cu Other Ocean Interactive, studio care şi-a adus aportul şi la recentul Rick & Morty: Virtual Rick-ality pentru PlayStation VR.

MediEvil, lansat iniţial în 1998 pentru primul PlayStation, îi pune pe jucători în pielea lui Sir Daniel Fortesque, care, ridicat din morţi, este nevoit să apere regatul Gallowmere de forţele malefice ale lui Zarok, un vrăjitor ce poate controla morţii.

Noul MediEvil este realizat în exclusivitate pentru familia de console PlayStation 4, nefiind încă oferite detalii despre o eventuală perioadă de lansare.

MediEvil

MediEvilMediEvil

Urmărește Go4Games.ro pe Google News