Un nou joc exclusiv cu greutate va fi lansat pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2018
Un nou joc exclusiv cu greutate va fi lansat pe PlayStation 4

SEGA a dezvăluit ceea ce se anunţă a doua mare exclusivitate pentru PlayStation 4 a anului viitor (alături de Days Gone): Judgement. Realizat sub numele de cod Project Judge, jocul urmează să-şi facă apariţia în Japonia chiar în cursul acestei săptămâni, sub denumirea Judge Eyes: Shinigami no Yuigon, versiunea pentru teritoriile vestice, redenumită în Judgement, urmând să fie lansată în vara anului viitor.

Judgement este produs de echipa din spatele deosebit de popularei serii Yakuza, acţiunea având loc în acelaşi univers, în oraşul Tokyo al zilelor noastre. Firul poveştii din Judgement îl urmăreşte pe Takayuki Yagami, un detectiv particular ce încearcă să desluşească misterul unei serii de crime.

Judgement este primul joc modern plasat în cadrul universului Yakuza care va beneficia de o localizare completă în engleză, titlurile recente ale seriei bazându-se doar pe subtitrări traduse. Astfel, pentru acest titlu, SEGA a optat pentru reînregistrarea tuturor dialogurilor în engleză, rolul personajului principal Takayuki Yagami urmând să fie interpretat de actorul Greg Chun. Jucătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a comuta între dialogurile redate în limba engleza şi cele originale, înregistrate in japoneză (cu subtitrări în engleză).

Judgement va fi lansat în Europa şi America de Nord în vara lui 2019, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News