Un nou record de audienţă pentru Fortnite în timpul concertului rapper-ului Travis Scott

Autor: Cosmin Aionita | 24.04.2020
Un nou record de audienţă pentru Fortnite în timpul concertului rapper-ului Travis Scott

Ştim deja că Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri video din lume, motivele pentru care titlul celor de la Epic Games este atât de apreciat fiind lesne de înţeles: disponibilitatea sa gratuită pe toate platformele, de la console, la PC, Mac şi până la dispozitivele mobile bazate pe Android şi iOS, dar şi accesibilitatea sa, Fortnite fiind preferat atât de gamerii veterani, cât şi de cei de vârste fragede.

Totuşi, cota de popularitate a jocului celor de la Epic Games a urcat la un nou nivel, nu mai puţin de 12,3 milioane de utilizatori fiind conectaţi la Fortnite pentru a asista la prima reprezentaţie virtuală a rapper-ului american Travis Scott. De altfel, acesta a ales să susţină o serie de concerte prin intermediul Fortnite, programul următoarelor astfel de show-uri fiind disponibil chiar pe site-ul Epic Games.

Mai mult, cei peste 12 milioane de privitori au fost înregistraţi numai în joc, foarte multe alte persoane urmărind concertul lui Travis Scott din Fortnite prin intermediul serviciilor de streaming precum Twitch sau YouTube.

Vă reamintim că Fortnite este disponibil în mod gratuit pentru PC şi Mac, consolele PlayStation 4, Xbox One şi Nintendo Switch, precum şi pentru tabletele şi telefoanele mobile bazate pe sistemele de operare Android şi iOS.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News