Un nou teaser pentru serialul Halo. Când vom vedea trailer-ul complet

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2021
Un nou teaser pentru serialul Halo. Când vom vedea trailer-ul complet
Foto: Showtime

Un nou teaser pentru serialul Halo a fost publicat, iar un trailer complet urmează să fie prezentat în cadrul ceremoniei The Game Awards 2021. Decernarea premiilor The Game Awards 2021, pe care o veți putea urmări în direct chiar aici, pe Go4Games, va avea loc vineri, 10 decembrie 2021, cu începere de la 3:00 dimineața (ora României).

Actorul Pablo Schreiber, cunoscut din serialul American Gods, îl va interpreta pe Master Chief, în timp ce Jen Taylor, actrița ce i-a dat voce Cortanei în seria de jocuri Halo, își va relua rolul și în serial. Din distribuția noului serial Halo mai fac parte Natascha McElhone (Dr. Catherine Elizabeth Halsey), Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Ryan McParland, Charlie Murphy și Danny Sapani.

Inițiat de canalul american Showtime, primul sezon al serialului este format din zece episoade și va fi în disponibil în Statele Unite ale Americii prin intermediul platformei Paramount+. Cu acțiunea plasată în secolul al XXVI-lea, serialul Halo va relata confruntarea dintre umanitate și amenințarea extraterestră Covenant.

Serialul a întâmpinat o mulțime de dificultăți în timpul producției. Coordonatorul inițial Kyle Killen (Awake) a părăsit proiectul, în timp ce înlocuitorul său Steve Kane (NCIS) nu se va întoarce pentru un al doilea sezon. De asemenea, cineastul Rupert Wyatt (Planet of the Apes: The Origins), angajat să regizeze mai multe episoade ale serialului, a părăsit producția. A fost înlocuit de Jonathan Liebesman (Underworld).

Cel mai recent joc al seriei – Halo Infinite – este disponibil începând de astăzi pentru PC și consolele Xbox Series X|S și Xbox One. Campania single player din Halo Infinite poate fi achiziționată prin intermediul Steam și este inclusă în abonamentul Xbox Game Pass (pentru PC și Xbox), în timp ce componenta multiplayer a jocului este disponibilă în mod gratuit pe PC și console.

Sursa: Halo on Paramount+ Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News