Uncharted 4: A Thief’s End a fost amânat din nou!

Autor: Cosmin Aionita | 27.12.2015
Uncharted 4: A Thief’s End a fost amânat din nou!

Promis iniţial pentru toamna lui 2015, Uncharted 4: A Thief’s End a fost pentru prima oară amânat până în luna martie a anului viitor, echipa de la Naughty Dog afirmând că pur şi simplu este nevoie de mai mult timp pentru finisarea jocului.

Din păcate, de Sărbători, am primit un mesaj similar din partea minţilor creative din spatele lui Uncharted 4 – Neil Druckmann & Bruce Straley: Naughty Dog are nevoie de şi mai mult timp, data de lansare a jocului fiind decalată cu încă o lună. Astfel, Uncharted 4: A Thief’s End îşi va face apariţia abia spre sfârşitul lunii aprilie a anului viitor.

Conform lui Druckmann şi Straley, structura lui Uncharted 4: A Thief’s End a fost finalizată, echipa de la Naughty Dog intrând pe “ultima sută de metri” în ceea ce priveşte finisarea jocului. Totuşi, se pare că Uncharted 4 este “cel mai cuprinzător joc al seriei”, necesitând o perioadă mai îndelungată de finisare decât era planificat iniţial.

Uncharted 4 A Thief's End

Acţiunea din Uncharted 4: A Thief’s End va avea loc într-un viitor apropiat, Nathan şi partenerul său Sully retrăgându-se din viaţa aventuroasă cu care erau obişnuiţi. Atunci când lucrurile devin mult mai personale, iar soarta celor dragi este ameninţată, Drake se vede nevoit să revină la vechile obiceiuri, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de piraţi. Mai mult, vom avea ocazia să-l cunoaştem şi pe Sam, fratele mai mare al lui Nathan Drake, interpretat de nimeni altul decât Troy Baker.

După această a doua amânare, Uncharted 4: A Thief’s End este aşteptat pe 26 aprilie 2016 în Statele Unite şi America de Nord, pe 27 aprilie 2016 în Europa continentală şi pe 29 aprilie 2016 în Regatul Unit al Marii Britanii, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News