Uncharted 4: A Thief’s End – noi secvenţe din multiplayer

Autor: Cosmin Aionita | 02.12.2015
Uncharted 4: A Thief’s End – noi secvenţe din multiplayer

Studioul Naughty Dog a realizat un live stream prin intermediul căruia a prezentat componenta multiplayer din Uncharted 4: A Thief’s End. Înregistrarea acestui stream poate fi vizionată, în întregime, mai jos. Dupa cum era de aşteptat, cei de la Naughty Dog au oferit secvenţe din beta-ul multiplayer ce urmează să se desfăşoare în intervalul 4 – 13 decembrie 2015, precum şi numeroase detalii despre acesta.

Uncharted 4 va păstra stilul dinamic al multiplayer-ului din precedentele jocuri ale seriei, însă va adăuga şi o serie de noutăţi, cum ar fi posibilitatea de a apela la aliaţi (sidekicks), personaje controlate de AI cu diverse abilităţi, introducerea puterilor mistice (mysticals), abilităţi supranaturale preluate din mai vechile jocuri Uncharted, sau folosirea grappling hook-ului pentru navigarea eficientă a mediului înconjurător.

În timp ce campania single player din Uncharted 4: A Thief’s End va rula folosind o rezoluţie 1080p (1920×1080) şi 30 de cadre pe secundă, componenta multiplayer a jocului va recurge la un compromis grafic, scăzând rezoluţia la 900p (1600×900), pentru a menţine un framerate constant de 60 fps.

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat pe 18 martie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Deţinătorii pachetului Uncharted: The Nathan Drake Collection vor primi acces automat la sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din Uncharted 4, în intervalul 4 – 13 decembrie 2015.

Uncharted 4: A Thief's End

Urmărește Go4Games.ro pe Google News