Uncharted 4: A Thief’s End – Story Trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 25.02.2016
Uncharted 4: A Thief's End - Story Trailer şi imagini noi

Studioul Naughty Dog şi Sony au lansat un nou trailer pentru Uncharted 4: A Thief’s End, dezvăluind astfel o mică parte din povestea jocului, ce va pune accent pe relaţia strânsă dintre eroul seriei Nathan Drake şi Sam, fratele acestuia.

Ca element amuzant, versiunea iniţială a trailer-ului includea un cadru în care îşi făcea apariţia un tablou în care se regăsea un artwork realizat de Ubisoft pentru Assassin’s Creed IV: Black Flag. În urma atenţionărilor venite dinspre compania franceză, Naughty Dog a relansat trailer-ul cu o alta imagine inclusă în cadrul respectivului tablou.

Acţiunea din Uncharted 4: A Thief’s End va avea loc într-un viitor apropiat, Nathan şi partenerul său Sully retrăgându-se din viaţa aventuroasă cu care erau obişnuiţi. Atunci când lucrurile devin mult mai personale, iar soarta celor dragi este ameninţată, Drake se vede nevoit să revină la vechile obiceiuri, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de piraţi. Mai mult, vom avea ocazia să-l cunoaştem şi pe Sam, fratele mai mare al lui Nathan Drake, interpretat de nimeni altul decât Troy Baker.

Uncharted 4: A Thief’s End este aşteptat pe 26 aprilie 2016 în Statele Unite şi America de Nord, pe 27 aprilie 2016 în Europa continentală şi pe 29 aprilie 2016 în Regatul Unit al Marii Britanii, exclusiv pentru PlayStation 4.

Uncharted 4

Uncharted 4Uncharted 4

Uncharted 4Uncharted 4

Uncharted 4Uncharted 4

Uncharted 4Uncharted 4

Uncharted 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News