Uncharted 4: A Thief’s End – The Game Awards 2015 Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 04.12.2015
Uncharted 4: A Thief’s End – The Game Awards 2015 Trailer

Nominalizat ca la categoria “Most Anticipated Game”, Uncharted 4: A Thief’s End a primit un nou trailer pe scena show-ului The Game Awards 2015. Clipul, pe care îl puteţi urmări în continuare, are darul de a ne face cunoştinţă cu un nou personaj feminin, acesta urmând să-şi facă debutul primăvara viitoare, în Uncharted 4: A Thief’s End.

Acţiunea din Uncharted 4: A Thief’s End va avea loc într-un viitor apropiat, la câţiva ani de la evenimentele din Uncharted 3: Drake’s Deception, Nathan şi partenerul său Sully retrăgându-se din viaţa aventuroasă cu care erau obişnuiţi.

Însă atunci când lucrurile devin mult mai personale, iar soarta celor dragi este ameninţată, Drake se vede nevoit să revină la vechile obiceiuri, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de piraţi. Mai mult, vom avea ocazia să-l cunoaştem şi pe Sam, fratele mai mare al lui Nathan Drake, interpretat de nimeni altul decât Troy Baker.

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat pe 18 martie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Deţinătorii pachetului Uncharted: The Nathan Drake Collection au acces chiar acum la sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din Uncharted 4, aceasta urmând să se desfăşoare până pe 13 decembrie 2015.

Uncharted 4 A Thief's End

Urmărește Go4Games.ro pe Google News