Uncharted 4: A Thief’s End – The Making of Part 5: In The End

Autor: Cosmin Aionita | 30.03.2016
Uncharted 4: A Thief's End - The Making of Part 5: In The End

Sony şi studioul Naughty Dog a încheiat seria de clipuri video dedicate procesului de realizare a noului Uncharted 4: A Thief’s End, joc aşteptat în luna mai a acestui an. Cel de-al cincilea şi ultimul episod reprezintă un soi de pledoarie finală a membrilor echipei producătoare de la Naughty Dog înainte de lansarea a ceea ce ei numesc ultima aventură a lui Nathan Drake.

Folosind link-urile de mai jos, puteţi viziona episoadele precedente al seriei The Making of Uncharted 4: A Thief’s End:

The Making of Uncharted 4: A Thief’s End: The Evolution of a Franchise
The Making of Uncharted 4: A Thief’s End: Growing up with Drake
The Making of Uncharted 4: A Thief’s End: Pushing Technical Boundaries Part 1
The Making of Uncharted 4: A Thief’s End: Pushing Technical Boundaries Part 2

Acţiunea din Uncharted 4: A Thief’s End va avea loc într-un viitor apropiat, Nathan şi partenerul său Sully retrăgându-se din viaţa aventuroasă cu care erau obişnuiţi. Atunci când lucrurile devin mult mai personale, iar soarta celor dragi este ameninţată, Drake se vede nevoit să revină la vechile obiceiuri, în încercarea de a dezlega misterul unei comori străvechi, îngropate de piraţi. Mai mult, vom avea ocazia să-l cunoaştem şi pe Sam, fratele mai mare al lui Nathan Drake, interpretat de nimeni altul decât Troy Baker.

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat pe 10 mai 2016, exclusiv pentru PlayStation 4.

Uncharted 4 A Thief's End

Urmărește Go4Games.ro pe Google News