Uncharted 4 – iată demonstaţia completă de gameplay de la E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 02.07.2015
Uncharted 4 – iată demonstaţia completă de gameplay de la E3 2015

Uncharted 4: A Thief’s End a avut una dintre cele mai impresionante demonstraţii de gameplay de la E3 2015, aceasta determinându-ne să-i acordăm jocului celor de la Naughty Dog o poziţie fruntaşă în topul dedicat celor mai bune jocuri prezentate la expoziţia californiană.

Şi totuşi, oricât de spectaculos a fost demo-ul Uncharted 4: A Thief’s End prezentat pe scena celor de la Sony… acesta nu a fost complet. Jurnaliştii au avut şansa de a vedea întreaga demonstraţie de gameplay în spatele uşilor închise, secvenţele iniţiale fiind urmate de un segment complet nou, în care Nathan Drake încearcă să-şi salveze fratele într-o urmărire explozivă cu maşini şi motociclete.

Naughty Dog a decis însă să facă public acest demo extins şi pentru cei care nu au avut norocul sa participe la prezentarea realizată în spatele uşilor închise de la E3 2015. Aşadar, mai jos puteţi viziona întreaga demonstraţie de gameplay din Unchartred 4: A Thief’s End, noile secvenţe începând de la minutul 7 şi 25 de secunde.

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat în primăvara lui 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Fanii seriei vor primi în această toamnă Uncharted: The Nathan Drake Collection, un pachet cu primele trei jocuri ale seriei, în versiuni refăcute pentru PS4, ce îşi va face apariţia pe 7 octombrie 2015.

Uncharted 4 A Thief's End

Urmărește Go4Games.ro pe Google News