Uncharted: The Lost Legacy – dată de lansare şi trailer nou

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2017
Uncharted: The Lost Legacy - dată de lansare şi trailer nou

Sony şi studioul Naughty Dog au dezvăluit datele de lansare pentru Uncharted: The Lost Legacy, noul capitol al seriei Uncharted: 22 august 2017 pentru America de Nord şi o zi mai târziu, pe 23 august, pentru Europa. Cu această ocazie, a fost lansat şi un nou trailer pentru joc, acesta prezentând una dintre secvenţele cinematice de la începutul aventurii din Uncharted: The Lost Legacy.

The Lost Legacy va aduce în prim plan un nou cuplu de personaje principale: Chloe Frazier, pe care fanii seriei au îndrăgit-o în Uncharted 2, şi Nadine Ross, unul dintre antagoniştii din Uncharted 4. Cele două eroine vor călători până în munţii Ghats de Vest din India, în încercarea de a recupera colţul de fildeş al lui Ganesh, zeul cu cap de elefant.

Uncharted: The Lost Legacy s-a născut din dorinţa celor de la Naughty Dog de a realiza un capitol suplimentar de poveste pentru Uncharted 4, dimensiunile proiectul depăşind însă aşteptările iniţiale. Astfel, Uncharted: The Lost Legacy promite să fie o aventură completă, cu o durată de joc mai lungă decât Left Behind (DLC-ul single player lansat pentru The Last of Us), dar mai scurtă decât campania principală din Uncharted 4. Anumite zvonuri indică că povestea din The Lost Legacy se va întinde pe parcursul a aproximativ zece ore.

Pe lângă noua poveste single player, Uncharted: The Lost Legacy va include, atât în versiunea sa fizică, cât şi în pachetul digital, componenta multiplayer din Uncharted 4, ce cuprinde şi modul de joc Survival. Toate acestea vor fi disponibile, pe disc sau digital, la un preţ recomandat echivalent cu 39,99€.

Mai mult, în cazul României, jocul este disponibil la precomandă prin intermediul PlayStation Store la un preţ de doar 139,9 lei, iar cei care aleg această metodă de achiziţie vor primi o temă specială Uncharted: The Lost Legacy pentru PlayStation 4, precum şi jocul Jak and Daxter: The Precursor Legacy (versiunea digitală de PlayStation 2, jucabilă pe PS4).

Nu în ultimul rând, Uncharted: The Lost Legacy va putea fi descărcat gratuit de cei care au achiziţionat ediţia Uncharted 4 Digital Deluxe Edition sau Explorer’s Pack (Season Pass) pentru Uncharted 4: A Thief’s End, înlocuind astfel DLC-ul single player promis iniţial.

Uncharted: The Lost Legacy va fi disponibil în Europa pe 23 august 2017, exclusiv pentru PlayStation 4, cu suport pentru PS4 Pro.

Uncharted The Lost Legacy

Uncharted The Lost LegacyUncharted The Lost Legacy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News