Uncharted: The Nathan Drake Collection – un nou trailer şi adăugiri de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 18.08.2015
Uncharted: The Nathan Drake Collection - un nou trailer şi adăugiri de gameplay

Sony aduce veşti noi despre Uncharted: The Nathan Drake Collection, acompaniate de un trailer pentru ediţiile remasterizate ale celor trei jocuri Uncharted. În secvenţele de mai jos puteţi observa procesul de “recosmetizare” la care au fost supuse titlurile celor de la Naughty Dog, evident mai ales în cazul primului Uncharted.

Uncharted: The Nathan Drake Collection va oferi campaniile single player ale primelor trei jocuri din serie: Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves şi Uncharted 3: Drake’s Deception, remasterizate cu modele, iluminare şi texturi îmbunătăţite, toate acestea urmând să ruleze în rezoluţia FullHD 1080p, cu un framerate de 60 de cadre pe secundă. De asemenea, Uncharted: The Nathan Drake Collection va încorpora şi un Photo Mode, prin intermediul căruia se vor putea realiza screenshot-uri artistice.

Echipa de la Bluepoint Games (colecţiile HD God of War şi Metal Gear Solid pentru PS3, Titanfall pentru Xbox 360) nu s-a oprit însă doar la modificările de ordin cosmetic, adăugând noi moduri de joc în Uncharted: The Nathan Drake Collection.

Explorer Mode – un nou mod dedicat începătorilor în care dificultatea luptelor armate este mult diminuată special pentru a permite şi celor mai puţin pricepuţi să se bucure de poveste
Speed Run Mode – adăugă un contor ce va permite jucătorilor sa cronometreze cât de repede parcursul din anumite secvenţe din joc şi astfel să-şi măsoare performanţele între ei
Brutal Difficulty Mode – o treaptă suplimentară de dificultate, mai dificilă decât Crushing, ce se va debloca după completarea jocului pe Crushing Difficulty

De asemenea, cele trei jocuri pot fi abordate în totalitate folosind 65 de skin-uri noi de personaje, dintre care nu va lipsi nici foarte popularul Doughnut Drake. Pe lângă cele trei campanii, Uncharted: The Nathan Drake Collection va garanta accesul în sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din viitorul Uncharted 4: A Thief’s End, joc aşteptat în primăvara anului viitor.

Uncharted: Nathan Drake Collection va fi lansat în Europa, inclusiv în România, pe 7 octombrie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4. O versiune demo a acestei colecţii urmează să fie disponibilă în această vară.

Uncharted The Nathan Drake Collection

Urmărește Go4Games.ro pe Google News