Unravel: surpriza celor de la Electronic Arts pentru E3 2015

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2015
Unravel: surpriza celor de la Electronic Arts pentru E3 2015

Cu toţii ne aşteptam ca Electronic Arts să prezinte la E3 2015 seriile lor anuale, cum ar fi simulatoarele sportive sau Need for Speed, precum şi marile titluri aşteptate în acest an, precum Star Wars: Battlefront. Şi, deloc suprinzător, niciunul dintre aceste titluri nu a lipsit de pe scena celor de la EA; totuşi, publisher-ul a reuşit să ne ia prin surprinde cu un anunţ pe care nimeni nu l-a prevăzut.

Este vorba despre Unravel, noul proiect al micuţului studiou independent Coldwood Interactive. În Unravel, avem de-a face cu un concept cel puţin interesant: jucătorii vor avea ocazia de a-l controla pe Yarni, o creatură formată din aţă, care va trebui să se folosească de abilităţile ei pentru a rezolva puzzle-uri şi pentru a-şi duce la bun sfârşit aventura. Vizibil emoţionat, Martin Sahlin, directorul de creaţie al jocului, a explicat cum i-a venit ideea pentru a-l crea pe Yarni.

Nu a lipsit nici trailer-ul oficial de gameplay pentru Unravel, care a dezvăluit o prezentare grafică solidă, peste media pe care o întâlnim în astfel de jocuri.

Unravel se află în producţie pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, fără a fi dezvaluită încă o dată de lansare exactă.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News