Urmăriţi prezentarea Just Cause 4 de la Gamescom 2018

Autor: Cosmin Aionita | 21.09.2018
Urmăriţi prezentarea Just Cause 4 de la Gamescom 2018

S-a scurs o lună de la cea mai mare convenţie europeană dedicată jocurilor video: Gamescom 2018. Momentul perfect, conform celor de la Square Enix şi Avalanche Studios, pentru a dezvălui publicului prezentarea jocului Just Cause 4, realizată cu ocazia acestui eveniment. În clipul de mai jos îl puteţi asculta pe Francesco Antolini, regizorul jocului, comentând peste gameplay-ul lui Bryan Rodriquez, unul dintre producătorii lui Just Cause 4.

Acţiunea din Just Cause 4 va avea loc în ţinutul fictiv Solis din America de Sud, care va reuni patru tipuri de decor: păduri luxuriante, câmpii întinse, peisaje montane şi deşert. Toate vor beneficia de această dată de propriile tipuri de efecte meteorologice, redate corect atât din punct de vedere vizual, cât şi în ceea ce priveşte simularea fizică. Cireaşa de pe tort va fi reprezentată de tornade, pe care eroul Rico Rodriguez le va putea înfrunta cu ajutorul echipamentului din dotare: paraşuta, costumul de zbor şi, bineînţeles, nelipsitul grapling hook, care va putea fi personalizat acum după dorinţa jucătorilor.

Just Cause 4 este realizat cu ajutorul noului motor grafic APEX Engine, pe care cei de la Avalanche Studios îl folosesc şi pentru a crea viitorul RAGE 2.

Just Cause 4 va fi lansat pe 4 decembrie 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Just Cause 4

Urmărește Go4Games.ro pe Google News