Urmăriți The Game Awards 2020 în direct

Autor: Cosmin Aionita | 10.12.2020
Urmăriți The Game Awards 2020 în direct
Foto: The Game Awards

Aici veți putea urmări în direct, în dimineața zilei de 11 decembrie 2020, începând cu ora 2:00, ceremonia de acordare a premiilor The Game Awards 2020.

Selecția de nominalizări pentru The Game Awards 2020 a fost realizată de jurnaliști de la peste 95 de publicații de profil din întreaga lume, reprezentanții acestora urmând să decidă, în proporție de 90%, și câștigătorii principalelor categorii. Totuși, un cuvânt de spus îl au de spus și fanii, voturile acestora având o pondere de 10% în rezultatele finale.

Din cauza crizei sanitare cauzate de pandemia de COVID-19, show-ul nu va fi ținut, de această dată, cu public. În schimb, The Game Awards 2020 va fi transmis în direct din studiouri plasate în Los Angeles, Londra și Tokyo, respectând măsurile de siguranță.

Cine participă la The Game Awards 2020

Evenimentul va găzdui, pe lângă decernarea premiilor propriu-zise, prestații muzicale live (Eddie Vader de la Pearl Jam fiind unul dintre artiștii confirmați), demonstații de gameplay și dezvăluiri de jocuri noi. Unul dintre jocurile ce-și va face apariția în cadrul The Game Awards 2020 este noul Dragon Age, lucru confirmat deja de Electronic Arts și studioul BioWare.

The Game Awards 2020 va beneficia și de două pre-show-uri, iar primul va începe de la 1:00 (ora României) și va consta într-un panel în care își vor face apariția jurnalistul Geoff Keighley, Dr. Lisa Su (CEO, AMD), Phil Spencer (conducătorul diviziei Xbox) și Laura Miele (Chief Studios Officer, EA) pentru a discuta despre noua generație de console și jocuri video. Acesta va putea fi urmărit în cel de-al doilea clip video inserat în acest articol.

Pre-show-ul obișnuit, ce va include, la rândul său, decernări de premii și anunțuri, va urma de la ora 1:30, iar de la 2:00 va începe ceremonia principală The Game Awards 2020. Printre personalitățile ce-și vor face apariția în această ediție The Game Awards se numără actorii Keanu Reeves, Brie Larson, Tom Holland și Gal Gadot, regizorul Christopher Nolan, dar și fețe mult mai cunoscute pentru gameri precum Nolan North, Reggie Fils-Aime sau Troy Baker.

Sursa: The Game Awards

Urmărește Go4Games.ro pe Google News