Urmăriți The Game Awards 2021 în direct

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2021
Urmăriți The Game Awards 2021 în direct
Foto: The Game Awards

Aici veți putea urmări în direct, în dimineața zilei de 10 decembrie 2021, începând cu ora 3:00, ceremonia de acordare a premiilor The Game Awards 2021.

Selecția de nominalizări pentru The Game Awards 2020 a fost realizată de jurnaliști de la peste 100 de publicații de profil din întreaga lume, reprezentanții acestora urmând să decidă, în proporție de 90%, și câștigătorii principalelor categorii. Totuși, un cuvânt de spus îl au de spus și fanii, voturile acestora având o pondere de 10% în rezultatele finale.

După un an în care decernarea premiilor a fost susținută sub forma unui event digital, ediția The Game Awards din acest an revine la formatul standard live, show-ul urmând să se desfășoare cu public, în Microsoft Theater din Los Angeles.

Cine participă la The Game Awards 2021

Evenimentul va găzdui, pe lângă decernarea premiilor propriu-zise, prestații muzicale live din partea unor artiști precum Sting sau Imagine Dragons, precum și aparițiile pe scenă ale actorilor Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Giancarlo Esposito, Laura Bailey sau Ashley Johnson.

Producătorii show-ului promit prezența a nu mai puțin de 40-50 de jocuri noi în cadrul ceremoniei The Game Awards 2021, 4-5 dintre aceste dezvăluiri urmând să fie ale unor titluri mari, dedicate în exclusivitate platformelor next-gen.

Sursa: The Game Awards

Urmărește Go4Games.ro pe Google News