Versiune demo şi preţ redus pentru unul dintre cele mai apreciate jocuri de PS4 din 2020

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2020
Versiune demo şi preţ redus pentru unul dintre cele mai apreciate jocuri de PS4 din 2020

Dreams este una dintre cele mai apreciate exclusivităţi pentru PlayStation 4 din acest an, mai multe detalii despre cel mai recent joc al celor de la Media Molecule fiind disponibile atât în review-ul nostru, cât şi în interviul exclusiv cu Bogdan Vera, unul dintre membrii-cheie ai echipei de dezvoltare din spatele acestui titlu.

Iar acum cei care nu au avut ocazia să încerce Dreams o pot face complet gratuit: jocul celor de la Media Molecule beneficiază de o versiune demo, ce poate fi descărcată prin intermediul PlayStation Store (click pe butonul “Try Free Demo”).

Acest demo include o selecţie a câtorva dintre cele mai apreciate creaţii realizate în Dreams, ce se schimba în mod frecvent, dar şi primele 20 de minute din Art’s Dream, “campania” creată chiar de studioul Media Molecule pentru acest joc, alături de toate informaţiile necesare despre uneltele de creaţie incluse în Dreams.

Mai mult, Dreams este disponibil, pentru o perioadă limitată, la un preţ promoţional redus, de numai 129,90 lei, prin intermediul PlayStation Store. Cei care au parcurs porţiunea introductivă din Art’s Dream, prin intermediul demo-ului, vor putea relua povestea de unde au rămas în cazul în care aleg să achiziţioneze versiunea completă a jocului Dreams.

Dreams promite că le permite utilizatorilor să-şi creeze propriile “vise jucabile”, adevărate jocuri personalizate cu ajutorul graficii, muzicii şi mecanicilor de gameplay gândite de jucători. Iar toate acestea sunt posibile fără a avea nevoie de cunoştinţe de programare.

Dreams este disponibil în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News