Versiunile next-gen de Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 întârzie până în 2022

Autor: Cosmin Aionita | 21.10.2021
Versiunile next-gen de Cyberpunk 2077 și The Witcher 3 întârzie până în 2022
Foto: CD Projekt RED

Prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, CD Projekt RED a adus un update referitor la edițiile next-gen ale jocurilor Cyberpunk 2077 și The Witcher III. Din păcate, acestea nu vor mai fi lansate în cursul acestui an, așa cum era planificat inițial, fiind amânate până în 2022.

Decizia de a amâna versiunile next-gen (pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S) de Cyberpunk 2077 și The Witcher III: Wild Hunt a fost luată la recomandarea echipelor care supervizează dezvoltarea acestor jocuri, fiind nevoie de mai mult timp pentru a le finisa.

Astfel, conform noilor estimări, CD Projekt RED țintește primul trimestru al anului 2022 pentru lansarea ediției next-gen de Cyberpunk 2077 și al doilea trimestru din 2022 pentru apariția versiunii similare a jocului The Witcher III: Wild Hunt.

Update-uri gratuite pentru deținătorii versiunilor actuale

În cazul lui The Witcher III, noua ediție a jocului pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S ar urma să profite de dotările hardware ale acestor console, urmând să ofere o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnologice, printre care timpi de încărcare mult mai rapizi și efecte grafice bazate pe ray tracing.

Toate aceste îmbunătățiri vor fi aplicate atât jocului de bază The Witcher III: Wild Hunt, cât și celor două expansion pack-uri Hearts of Stone și Blood and Wine, dar și restului de conținut suplimentar disponibil pentru acest titlu.

Ediția next-gen de The Witcher III: Wild Hunt va fi disponibilă sub forma unui produs de sine stătător pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S si PC sau drept update gratuit pentru cei care dețin deja ediția originală a jocului pentru PlayStation 4, Xbox One, respectiv PC.

Sursa: CD Projekt RED Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News