Vicepreședinte Sony PSN, concediat după ce a fost acuzat de pedofilie

Autor: Adrian Popa | 07.12.2021
Vicepreședinte Sony PSN, concediat după ce a fost acuzat de pedofilie

Un vicepreședinte senior din cadrul Sony PlayStation Network a fost concediat după ce a fost acuzat de pedofilie de un canal de YouTube care vânează astfel de persoane.

George Cacioppo ar fi încercat să stabilească o întâlnire cu un băiat minor în vârstă de 15 ani, pe care l-a cunoscut în aplicația Grindr, dedicată persoanelor din comunitatea LGBT. Profilul respectiv a fost, însă, o momeală folosită de canalul de YouTube.

People v. Preds a publicat clipul video în care arată cum Cacioppo așteaptă în fața casei, îmbrăcat într-un tricou cu inscripția PS5, adolescentul cu care și-a dat întâlnire la el acasă. Acolo a apărut, însă, un reprezentant al canalului, care a început să îi pună întrebări bărbatului. Cacioppo a refuzat să răspundă și a intrat în casă.

Cei de la People v. Preds au publicat, în descrierea clipului video, un link către un director în care se aflau imagini compromițătoare și discuțiile dintre „Jeff” (cum s-a prezentat bărbatul de 64 de ani pe Grindr) și presupusul adolescent de 15 ani.

Cei doi s-au înțeles să se întâlnească la locuința lui Jeff pentru a întreține relații sexuale. Adolescentul urma să ia un Uber și să fie așteptat de bărbat în fața casei.

După apariția clipului video, Sony l-a concediat pe Cacioppo. Acesta din urmă a refuzat să dea declarații despre incident.

People v. Preds a anunțat că a trimis toate informațiile disponibile la procuratură.

Sursa: CNET

CITEȘTE ȘI:

Trei băieți, răpiți de un cartel mexican prin intermediul unui joc de tip battle royale

Apple câștigă mai mult din jocuri decât Microsoft, Sony și Nintendo la un loc