VIDEO: Actorul Dave Bautista își face apariția în cel mai recent trailer pentru Mortal Kombat 1

Autor: Cosmin Aionita | 30.08.2023
VIDEO: Actorul Dave Bautista își face apariția în cel mai recent trailer pentru Mortal Kombat 1
Foto: WB Games

WB Games și NetherRealm Studios l-au cooptat pe actorul Dave Bautista pentru cel mai nou clip promoțional dedicat jocului Mortal Kombat 1. Este vorba despre trailer-ul de mai jos, realizat în stilul faimoasei reclame “Mortal Monday” din anii ’90, ce anunța lansarea pe console a primului joc din seria Mortal Kombat. Am inclus și acest spot publicitar ceva mai jos, pentru a putea face o comparație directă cu noul clip pentru Mortal Kombat 1 în care își face apariția Dave Bautista.

În Mortal Kombat 1, vom avea parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care vom regăsi versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată, Kameo Fighters și multe altele.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch. Edițiile Premium și Kollector’s ale jocului vor fi disponibile începând cu 14 septembrie.

Sursa: Mortal Kombat YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News