VIDEO: Jean-Claude Van Damme și Megan Fox își vor face apariția în Mortal Kombat 1. Ce personaje vor interpreta?

Autor: Cosmin Aionita | 11.09.2023
VIDEO: Jean-Claude Van Damme și Megan Fox își vor face apariția în Mortal Kombat 1. Ce personaje vor interpreta?
Foto: WB Games

Prin intermediul unor noi trailere pentru joc, WB Games și NetherRealm Studios au dezvăluit că actorii Jean-Claude Van Damme și Megan Fox își vor face apariția în Mortal Kombat 1. Despre Van Damme, știam deja că aspectul său fizic și vocea vor fi împrumutate unui skin special pentru Johnny Cage, disponibil doar în edițiile Premium și Kollector’s ale jocului Mortal Kombat 1.

În schimb, Megan Fox o va interpreta pe Nitara, vampirița din Outworld ce a debutat în cadrul seriei în Mortal Kombat: Deadly Alliance (2002).

Nu în ultimul rând, Ed Boon, Chief Creative Officer în cadrul NetherRealm Studios și unul dintre părinții seriei Mortal Kombat, a fost invitat în cadrul popularului show Hot Ones de pe YouTube. Cum s-a descurcat Ed cu sosurile picante? Aflați în clipul de mai jos.

În Mortal Kombat 1, vom avea parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care vom regăsi versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată, Kameo Fighters și multe altele.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch. Edițiile Premium și Kollector’s ale jocului vor fi disponibile mai devreme, începând cu 14 septembrie.

Sursa: Mortal Kombat YouTube, First We Feast YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News