VIDEO: Trailer final pentru Mortal Kombat 1 înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 13.09.2023
VIDEO: Trailer final pentru Mortal Kombat 1 înainte de lansare
Foto: WB Games

WB Games și NetherRealm Studios au lansat trailer-ul final pentru Mortal Kombat 1, înainte de lansarea jocului (de mâine, 14 septembrie, pentru ediția Premium; sau 19 septembrie, pentru ediția standard). Astfel, clipul de mai jos trece în revistă noutățile aduse de MK1, precum noua poveste sau modurile de joc (printre care și Invasion), dar confirmă și prezența lui Reiko (personaj ce a debutat în cadrul seriei în Mortal Kombat 4, 1997) drept luptător jucabil.

În Mortal Kombat 1, vom avea parte de un univers MK renăscut, creat de Zeul Focului Liu Kang, în care vom regăsi versiuni complet reimaginate ale unor personaje clasice din serie, precum și un nou sistem de luptă, moduri de joc noi, lovituri și mișcări mai violente ca niciodată, Kameo Fighters și multe altele.

Mortal Kombat 1 va fi lansat pe 19 septembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch. Edițiile Premium și Kollector’s ale jocului vor fi disponibile mai devreme, începând cu 14 septembrie.

Sursa: Mortal Kombat YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News