VIDEO: Trailer nou pentru The Invincible, jocul realizat pe baza romanului scris de Stanisław Lem

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2023
VIDEO: Trailer nou pentru The Invincible, jocul realizat pe baza romanului scris de Stanisław Lem
Foto: Starward Industries

În cadrul IGN Fan Fest 2023 a fost prezentat un nou trailer pentru The Invincible, jocul produs de Starward Industries și inspirat de romanul omonim scris de Stanisław Lem.

The Invincible va aborda o tematică retro-SF, jocul aflându-se în dezvoltare încă din 2018, fiind gândit din start drept un titlu proiectat pentru PC, PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

The Invincible va arunca jucătorii pe îndepărtata planetă Regis III, reprodusă într-un stil artistic de tip “atompunk”. Mai exact, chiar dacă tehnologia din epoca redată în joc a avansat până în punctul în care permite explorarea spațiala nelimitată, echipamentele au rămas în era analogică, digitalizarea acestora neavând loc niciodată. Mai mult, omenirea se află încă sub semnul Războiului Rece, care, în acest univers, nu s-a încheiat încă.

Studioul Starward Industries este condus de Marek Markuszewski (ex-CD Projekt RED, ex-City Interactive), echipa fiind formată din dezvoltatori care au în portofoliu titluri faimoase precum The Witcher 3: Wild Hunt, Dying Light, Dead Island sau Cyberpunk 2077.

The Invincible urmează să fie publicat de 11 bit studios în cursul anului 2023 pentru PC (Steam, Epic Games Store și GOG) și console.

Sursa: Starward Industries YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News