Wargaming lansează o inițiativă caritabilă în 6 jocuri în sprijinul Ucrainei

Autor: Cosmin Aionita | 23.10.2023
Wargaming lansează o inițiativă caritabilă în 6 jocuri în sprijinul Ucrainei
Foto: Wargaming

Subiectul războiului din Ucraina a fost unul cu adevărat sensibil pentru Wargaming, compania având un studio de dezvoltare în Kiev, care lucrează intens la World of Tanks și alte produse, în ciuda ororilor pe care țara le trăiește zilnic.

De-a lungul ultimelor optsprezece luni, Wargaming a contribuit la donații oferite în ajutorul civililor ucraineni, inclusiv un milion de dolari donați pentru echipament medical și ajutor în prima săptămână a războiului și 100.000 de dolari donați victimelor dezastrului din Kakhovka și altor eforturi. Sute de angajați au efectuat donații din proprie inițiativă, lansând o campanie internă pentru adunarea de fonduri care a adunat 200.000 de euro pentru cumpărarea de ambulanțe pentru medicii ucraineni.

Conform Wargaming, compania este determinată să continue aceste eforturi. Astfel, toți jucătorii sunt invitați în a-i ajuta pe toți cei afectați de război în cadrul evenimentului caritabil WargamingUnited.

Comunitățile din șase jocuri (World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: Legends și World of Warplanes) sunt încurajate să se unească în această inițiativă globală. Fiecare joc va avea pachete tematice ucrainene cu elemente de personalizare create de artiștii din studioul Wargaming Kiev. Cu aceste oferte pe perioadă limitată, jucătorii pot acum nu doar să-i ajute pe cei afectați, dar să obțină și conținut valoros în joc.

Wargaming va dona 100% din încasările realizate de fiecare pachet „WargamingUnited” către UNITED24, platforma oficială de caritate a Ucrainei, pentru cumpărarea de ambulanțe de tip C, care își vor face datoria pentru a salva vieți. Ambulanțele de tip C sunt vehicule de înaltă specializare, echipate cu defibrilatoare, monitoare cardiace, butelii de oxigen și ventilatoare respiratorii esențiale, necesare pentru a-i menține în viață pe cei răniți până când ajung într-o sală de operații. Fiecare ambulanță cumpărată rezultă în salvarea a sute de vieți.

Pachetele vor fi disponibile până pe 1 noiembrie. Puteți intra pe pagina oficială „WargamingUnited” pentru a afla mai multe despre această inițiativă: http://united.wargaming.net/

Lista pachetelor disponibile

Toate cele șase produse oferă pachete „mari” și „mici” cu tematică ucraineană.

World of Tanks

“50TP Resilient Bundle” conține:

  • un tanc 50TP Resilient cu camuflaj unic galben și albastru, echipaj antrenat la 100% și loc în Garaj. Pe lângă cunoscutul tanc greu polonez premium de generația VIII 50TP prototyp cu camuflaj nou, jucătorii vor putea vedea o emblemă stilizată trident ca simbol al suveranității Ucrainei și numele tancului pe laterală;
  • împreună cu tancul, jucătorii vor primi încă un stil 2D „Resilient” pentru orice vehicul, cu culorile vibrante ale steagului oficial al Ucrainei și 3 autocolante drept simboluri ale curajului și forței societății ucrainene.

„Pachetul Calea Rezistenței” conține:

  • un stil 2D „Resilience” cu culorile vibrante ale steagului oficial al Ucrainei și trei embleme.

World of Tanks Blitz

“Resilient Bundle” conține:

  • un camuflaj special galben/albastru, un avatar și un fundal de profil unice, inspirate din geografia naturală a Ucrainei. De asemenea, conține tancul mediu american de generația VIII Astron Rex, 30 de zile de cont premium, aur și multe altele.

“Resilience Bundle” conține:

  • un camuflaj special galben/albastru, un avatar și un fundal de profil unice, 3 zile de cont premium, aur și monedă sezonieră.

World of Tanks Modern Armor

“WargamingUnited – Resilient Bundle” conține:

  • tancul 50TP hero, emblemă trident, inscripție, muniție și un loc în Garaj.

“WargamingUnited – Cosmetics Pack” conține:

  • 4 copii de camuflaje „Resilient”, câte una din fiecare emblemă și 2 inscripții

World of Warships

“Big bundle” conține:

  • steag „Spirit of Unity”, 20 de camuflaje ucrainene „Resilient”, “Ukraine” Patch, 7 zile de cont premium, 2.400.000 de credite, 50 de India Delta, 24 de Ecobonus Grade 2 CR +40%, 24 de Ecobonus Grade 2 XP +200%, 24 de Ecobonus Grade 2 Crew XP +200%, 24 de Ecobonus Grade 2 Free XP +600%.

“Small bundle” conține:

  • 20 de camuflaje ucrainene „Resilient”.

World of Warships: Legends

“Resilience Bundle” conține:

  • 36 de camuflaje ucrainene „Resilient”, steag „Spirit of Unity”, 2 Insignia, 7 zile de cont premium, 20 de Rare Ship XP Booster, 20 de Rare Credit Booster, 20 de Rare Commander XP Booster, 20 de Rare Global XP Booster, 20 de Rare Battle Booster

“Rye and Sky Bundle” conține:

  • 24 de camuflaje ucrainene „Resilient”
  • steag „Spirit of Unity”

World of Warplanes

  • “Unite to Support! Small Bundle” conține o nouă emblemă unică trident, potrivită pentru toate aeronavele din joc.
  • “Unite to Support! Medium Bundle” aduce un model de camuflaj distinctiv albastru-galben, o emblemăp stilizată trident și un desen de bot uimitor pentru vânătorul de generația IX Antonov M Masha.
  • “Unite to Support! Large Bundle” conține vânătorul de generația IX Antonov M Masha, un puternic rezultat al renumitului birou de design ucrainean Antonov, un desen de bot uimitor pentru acest avion, o emblemă exclusivă „Trident” potrivită pentru toate avioanele și un camuflaj distinctiv albastru-galben, toate cu reducere de peste 50%.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News