Watch Dogs 2 a atins stadiul Gold!

Autor: Cosmin Aionita | 31.10.2016
Watch Dogs 2 a atins stadiul Gold!

Ubisoft a anunţat, prin intermediul unei postări publicate pe contul oficial de Twitter al jocului, că Watch Dogs 2 a atins stadiul gold, dezvoltarea proiectului fiind finalizată.

Acţiunea din Watch Dogs 2 va avea loc în San Francisco, metropola de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii adoptând la rândul său ctOS 2.0, sistemul de operare ce stă în spatele întregii infrastructuri a oraşului.

Jucătorii vor intra în pielea lui Marcus Holloway, acuzat pe nedrept de algoritmii ctOS 2.0 de o crimă pe care nu a comis-o. În încercarea de a-şi demonstra nevinovăţia şi de a stopa ctOS 2.0, Marcus recurge la hacking, posibilităţile oferite de Watch Dogs 2 în acest sens urmând să fie mult extinse faţă de primul joc al seriei. Jucătorii vor putea să manipuleze atât elementele ce ţin de infrastructura oraşului (drone, maşini, macarele, roboţi de securitate etc.), cât şi pe fiecare cetăţean în parte.

Mediul de joc va fi vast, străzile din San Francisco, acoperişurile clădirilor din Oakland sau birourile pionierilor epocii computerizate din Silicon Valley promiţând să fie perfecte pentru a scoate în evidenţă abilităţile de parkour ale lui Marcus. Nu va lipsi nici multiplayer-ul, jucătorii urmând să aibă posibilitatea să se grupeze în echipe de hackeri pentru a îndeplini misiuni în modul de joc cooperativ.

Watch Dogs 2 va fi lansat pe 15 noiembrie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC îşi va face apariţia pe 29 noiembrie.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News